Home Page

totohost_728x90

 

 

Direct market studio

 

Nudimo Vam rješenja kreirana po Vašoj mjeri

[headline_subtitle subtitle=”Svakom projektu pristupamo individualno te kroz razgovor s Vama nudimo Vam optimalno rješenje koje je u skladu s Vašim željama i potrebama.”]

 

Online web shop

Kupovina od kuće nema gužve samo
par klikova i Vaš odabrani
proizvod već je pred vratima

Web Design

Izrada i dizajn web stranica
Osmišljavanje vizualnog indentiteta tvrtke
Smjestaj web stranica na internet

Internet marketing

Internet marketing ili oglašavanje
Internet oglašavanje ima nekoliko prednosti
u odnosu na tradicionalne oblike

Društvene mreže

Napravili ste odličnu web stranicu
i sad je vrijeme da se kvalitetno predstavite
i na društvenim mrežama

Grafički Design

Izrada i dizajn web stranica
Osmišljavanje vizualnog indentiteta tvrtke
Smjestaj web stranica na internet

Servis računala

Servisiranje i održavanje Vaših računala
u uredu ili kod kuće brzo i profesionalno,
imate li problema sa virusima ili internetom

O nama

Mala smo tvrtka i započeli smo težak put.
Naš rad bazira se na ozbiljnom pristupu i nadasve maksimalnom odgovornošću zadanog posla.
Da bi dio naše usluge upotpunili i na tržište izašli u kompletu, koristimo usluge naših provjerenih kooperanata, a isto tako smo i mi kooperanti raznih tvrtki.
Planovi za sljedeće razdoblje su proširiti ponudu naših usluga i povećati suradnju sa tvrtkama s kojima još do sada nismo surađivali.
Konkurentnost naših cijena i usluga, profesionalizam te moderan pristup izvođenju daje nam za pravo da vjerujemo u ostvarenje naših planova.
Ukoliko se želite informirati ili nam postaviti dodatna pitanja, budite  slobodni kontaktirati nas na

tel: +385 98 541 071

e mail : info@dm-studio.info

Online web shop direct market studio

U našem web shopu možete pronači sve što Vam treba za Vaš ured ili za osobnu upotrebu od informatičke i uredske opreme.
Preko 1000 artikala trenutno u dućanu

Web design

 Izrada i design web stranica. Osmišljavnje vizualnog identiteta tvrtke. Smještaj web stranica na internet. Ostvarivanje prepoznatljive Internet prisutnosti te iskorištavanje Interneta kao medija u svrhu poboljšanja poslovanja dio je našeg svakodnevnog rada.
Vaš posao postaje dostupan 24h dnevno – čak i kada radni dan završi, potencijalni kupci na vašoj web stranici mogu pronaći potrebne informacije do kojih inače ne bi mogli doći. Imati web stranicu znači biti u odnosu na konkurenciju u samom vrhu. Vaši postojeći kupci su informirani o novim uslugama i proizvodima – na taj način ih motivirate na ponovnu kupnju i posijećenost Vama. Potencijalnim kupcima otkrivate svoje prednosti i razloge zbog čega ste upravo Vi bolji odabir od konkurentskih proizvoda i usluga. Na ovaj način jačate autoritet i kredibilitet svojeg poduzeća, dajući do znanja da ste sigurni u sebe i u ono što nudite, vjerujući da baš Vi možete ispuniti očekivanja svojih budućih klijenata. Profesionalno odrađena web stranica osigurava da pretragom određenih riječi i pojmova potencijalni posjetitelj upravo na Vašoj stranici pronađe odgovor i rješenje svojeg problema i tako postane jedan od Vaših kupaca. Iako je izrada web stranica zahtjevan posao, postoji mnogo načina da sami kreirate svoju webstranicu besplatno. Ali jeste li razmišljali što zaista dobivate na taj način? Je li Vam bitnasamo činjenica da imate web stranicu ili da ona bude istinski odraz Vas i Vašeg poslovanja? Što ukoliko posjetitelji na stranici koju ste besplatno kreirali ne mogu jednostavno pronaći potrebne informacije ili loš dizajn i izgled stranice ih odbija da se pobliže upoznaju s onim što nudite? Jednostavno rečeno – loša web stranica kod posjetitelja stvara percepciju Vašeg proizvoda kao jednako “kvalitetnog”.

Karakteristike kvalitetne web stranice nabrojati ćemo samo jedan dio

  • Web stranica mora biti prepoznatljiva i jedinstvena, te se savršeno uklapati u Vaš postojeći vizualni identitet!
  • Web stranice moraju izgledati odlično na svim uređajima! Bilo da je riječ o osobnom računalu, laptopu, tabletu ili mobilnom uređaju, morate biti sigurni da će Vaši posjetitelji jednostavno doći do tražene informacije!
  • Web stranice moraju biti optimizirane za internet tražilice kao što su Google, Bing
  • Vaša web stranica mora biti integrirana s društvenim mrežama Facebook Twitter i sl.

Upravo takve internet stranice mi kreiramo! Pružite nam Vaše povjerenje i prepustite nama brigu o Vašoj prezentaciji na Internetu!

Cijena web stranice ovisi o mnoštvu kriterija – o njenoj kompleksnosti te posebnim zahtjevima koji svaki klijent zasebno stavlja u prvi plan. Da biste jednostavnije isplanirali svoja ulaganja, kontaktirajte nas sa kratkim opisom Vašeg projekta, a naš tim će Vam se javiti sa okvirnom cijenom.

Slobodno zatražite našu ponudu

OBRATITE SE S POVJERENJEM

Usluge koje nudimo poboljšavaju Vašu prepoznatljivost u internetskom okruženju

info@dm-studio.info  ili  +385 98 541 071

Godišnja nagrada HPS-a za 2014 god.

U Hrvatskom planinarskom savezu www.hps.hr 22. prosinca 2014 god.uručene su godišnje nagrade najboljim udrugama, akcijama i pojedincima HPS-a u trinaest kategorija u 2014. Najbolja web stranica: www.hpd-gorscica.hr atraktivno je uređena, članom se može, kao i na izlete prijaviti on-line, izvještaji s izleta objavljuju se u obliku priča, imaju poveznicu na youtube kanal za svoje materijale, a za pojedine izlete imaju GPS rute koje se mogu preuzeti s Google Eartha, bogatu fotogaleriju, prognozu vremena i korisne linkove.

Internet marketing

Internet marketing ili internet oglašavanje, još se i skraćeno naziva, web marketing, online marketing, ili eMarketing, je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta.
Internet oglašavanje ima nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne oblike. Prednost je njegova daleko niža cijena i mogućnost ciljanja željenih skupina. Svakodnevno možete pratiti sve relevantne statistike o posjetiteljima svoje internet stranice te kupcima pojedinog proizvoda ili usluge. U svakom trenutku je poznato da li se pojedina investicija isplati i na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat.
Danas Internet nudi neograničene mogućnosti oglašavanja- vrlo je popularno oglašavanje na društvenim mrežama (npr. Facebook), pisanje i oglašavanje putem sponzoriranih članaka na portalima, oglašavanje putem banner kampanja na tematskim portalima itd. – mogućnosti su neograničene.
Internet kampanju moguće je pokrenuti u svega nekoliko sati, a rezultati su vidljivi gotovo trenutno.

Naša usluga online marketinga uključuje korištenje sveobuhvatne i sistematske strategije koja počinje idejnim rješenjem i planiranjem promotivne kampanje. Nakon toga klijentima prezentiramo ideje kako odvojiti prisutnost na internetu od ostalih marketinških postupaka konkurencije. Kada se jednom definiraju ključne točke kampanje, krećemo s realizacijom.
Online marketing omogućava spajanje kreativnih ideja, marketinga s velikim dosegom i transparentnosti.
Korištenjem mogućnosti interneta, Direct market studio Vam pomaže da usluge ili proizvodi dođu do ciljanih skupina.

SEO optimizacija

 SEO je postupak optimizacije web stranica koji za cilj ima osvajanje što viših pozicija u rezultatima pretraživanja što uzrokuje povećanje posjećenosti weba. Internet stranice optimizirane po SEO načelima osnova su povećanja broja upita, količine prodanih proizvoda i veće dostupnost ciljanim skupinama.Svaka optimizacija web stranica započinje definiranjem ciljeva, ciljnih skupina korisnika i ključnih riječi prema kojima se optimizacija vrši. Zatim se kroz niz aktivnosti sadržaj i programsko rješenje web stranica klijenta oblikuje i prilagođava za tražilice.
Treba naglasiti da SEO optimizacija iziskuje vrijeme i trud obiju strana (naručitelja i izvođača) koje sudjeluju u procesu. Rezultati se mogu, ali i ne moraju postići odmah – ovisno o kojem se stupnju optimizacije radi te kolika je konkurencija za ključne riječi. Prvi rezultati mogu se postići relativno brzo, dok za realno postavljene ciljeve trebaju mjeseci rada (6-12 mjeseci), a zatim održavanje prometa.

Želite li saznati više o mogućnostima SEO optimizacije sadržaja slobodno nas
kontaktirajte

Grafički design

 Često se susrećemo sa situacijom da s korisnikom započnemo razgovor o izradi web stranica i onda vidimo da postoji potreba za osmišljavanjem kompletnog vizualnog identiteta. Dosljednost u vizualnom identitetu isto i na dosljednost u poslovanju. Kreiranje logotipa, posjetnica, kuverti, memoranduma, poslovnih mapa, pozivnica itd. pa sve do promotivnog materijala (leci, brošure, prospekti, katalozi, plakati…)

Društvene mreže

Društveni mediji poput Facebook-a, YouTube-a, Twitter-a ili FourSquare-a danas su postali toliko značajni da su neizostavan dio prezentacije i komunikacije tvrtke na internetu. Već danas korisnici traže pojmove preko društvenih mreža, ne samo na tražilicama poput Google-a ili Yahoo-a. Društvene mreže morate počinjati zamišljati kao virtualni svijet u kojem svi korisnici interneta provode vrijeme. Ako ih negdje želite naći, to ćete najlakše učiniti upravo tamo.Napravili ste odličnu web stranicu i sada je vrijeme je da se kvalitetno predstavite i na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Linkedin… ako za to nemate vremena, znanja – obratite se nama.
Osnova prezentiranja na društvenim mrežama je osobno predstavljanje potencijalnim klijentima. Personalizacija Facebook stranica u ovome je vrlo važna jer ističe Vaše stranice u odnosu na druge. Izradom prilagođenih aplikacija za društvene mreže direktno utječete na interakciju s fanovima tijekom koje se jača svjesnost o brendu i interakcija s njima. Upravo putem zanimljivih aplikacija, nudimo našim klijentima priliku da svojim kupcima prenose promotivne poruke na način na koji ih oni žele primiti – kroz zabavnu interakciju 

Servis računala

Direct market studio u svojoj djelatnosti ima i servis računala te Vam možemo ponuditi

• Pronalaženje uzroka kvara računala i zamjena neispravnih komponenti
• Nadogradnja računala komponentama koje mu povećavaju sigurnost i stabilnost u radu
• Izrada backupa (pohrane) vaših podataka na presnosive medije ili na HDD
• Reinstalacija operativnih sustava, korisničkih i sistemskih aplikacija te uredskih programa
• Instaliranje anti virusnih programa
• Podešavanje računala prema potrebama i zahtijevama korisnika
• Konfiguracija računala prema vašim podacima; pristup Internetu, e-mail, LAN mrežama

Kontakt

DIRECT MARKET STUDIO j.d.o.o.
za trgovinu i usluge

Sjedište:
Širinečka 4
10000 Zagreb, Hrvatska

email: info@dm-studio.info

MBS: 4304268
OIB: 59853105214

PBZ IBAN: HR6023400091110689113

Subjekt je upisan kod trgovačkog suda u Zagrebu
br. rješenja: Tt-14-25961-2
Član uprave: Dinko Majanović

Dinko Majanović, direktor
mob: 38598541071
email: info@dm-studio.info

Marketing:
Martina Šajatović, marketing
email: marketing@dm-studio.info

Poštovani,
ukoliko imate dodatnih pitanja molimo ispunite kratku formu ispod ili nas nazovite
na +385 98 541 071

Hvala

[contact_form to=”info@dm-studio.info” subject=”Email from Contact Form” thankyou=”Thank you. Your message has been sent.” button=”Send” ]